top of page

Retourneren

 Informatie rondom garantie & retour

Retourneren

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via olijfolie@vitsilomoeri.com. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Uitzonderingen retourneren

 Wanneer de verzegeling van de verpakking verbroken is zijn deze producten niet retourneer baar.

 

Garantie

Wij geven om onze producten en doen logischerwijze ons best om deze in topconditie aan u te leveren. Toch komt het wel eens voor dat er een bestelling kapot gaat tijdens transport of dat er iets anders gebeurt waardoor u aanspraak kunt maken op garantie. Wettelijk gezien bent u verplicht om binnen twee maanden na constatering van het gebrek melding bij ons hierover te maken. Indien het gebrek binnen de garantie valt, dan zullen wij kosteloos zorg dragen voor reparatie of vervanging.
Product ruilen?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met olijfolie@vitsilomoeri.com.
Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.
Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Identiteit ondernemer

Olijfgaard Vitsilomoeri
Telefoon Annemarie den Hartigh :  +31 6 198 45 795, +30 697 40 68 432

Telefoon  Dimitris Papadakis : +31 6 458 70 481,  +31 78 750 2900
Mail: olijfolie@vitsilomoeri.com
De handelsnaam van ons bedrijf is: Olijfgaard Vitsilomoeri
Onze domeinnaam is http://www.vitsilomoeri.com
Ons vestigingsadres:
Merelstraat 12
3353AX Papendrecht
KVK: 77 49 50 12
BTW: NL 0032 0152 7B01

 

Modelformulier voor herroeping

(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

dOWNLOAD MODELFORMULIER

bottom of page